Control of anthracnose (Colletotrichum gloeosporioides) growth in “Hass” avocado fruit using sachets filled with oregano oil-starch-capsules.
Gepubliceerd op:
Eiwittransitie voor een gezondere mens en een duurzamere wereld
Gepubliceerd op:
Micro-organismen als regisseurs van de duurzame eiwittransitie
Gepubliceerd op:
Nieuwe impuls voor het thema Micro-assemblage
Gepubliceerd op:
Control of mango decay using antifungal sachets containing of thyme oil/modified starch/agave fructans microcapsules
Gepubliceerd op:
Pesten en sociale veiligheid op scholen
Gepubliceerd op:
Surface and Bulk Modification of Synthetic Textiles to Improve Dyeability
Gepubliceerd op:
Textiles for protection at the workplace
Gepubliceerd op:
Opvattingen van scheikundedocenten over het 'micro/macro concept'
Gepubliceerd op:
MICROL: Production of microparticle-based long-acting injectable protein formulations by supercritical microfluidic (SCMF) technology delivery systems
Start:
Eind: