Formation of advanced glycated end-products can be counteracted by daily physical activity, an observational study in Dutch elementary school children
Gepubliceerd op:
Glycation of the Major Milk Allergen β-Lactoglobulin Changes Its Allergenicity by Alterations in Cellular Uptake and Degradation
Gepubliceerd op:
Van waarheidsvinding naar evaluatie
Gepubliceerd op:
François worden - over Houellebecqs 'Onderworpen'
Gepubliceerd op:
Bestuurlijke Turbulentie in het Sociaal Werk: De Uitdaging van Meervoudige Coalitievorming
Gepubliceerd op:
Unravelling the kinetics of the formation of acrylamide in the Maillard reaction of fructose and asparagine by multiresponse modelling
Gepubliceerd op:
A study on the use of empirical models to predict the formation of acrylamide in potato crisps
Gepubliceerd op:
Unraveling the formation of acrylamide in the Maillard reaction by kinetic multiresponse modeling
Gepubliceerd op:
Toward a kinetic model for acrylamide formation in a glucose-asparagine reaction system
Gepubliceerd op: