Eiwittransitie voor een gezondere mens en een duurzamere wereld
Gepubliceerd op:
Havermelk niet duurzamer dan koemelk
Gepubliceerd op:
Buiten de gebaande paden
Gepubliceerd op:
Cross-border e-commerce: van Nederland naar Duitsland
Gepubliceerd op:
Ondergrondse oplossingen voor toenemende verstedelijking
Gepubliceerd op:
Waterlinzen
Gepubliceerd op:
Van afval naar grondstof
Gepubliceerd op:
Proces en verantwoording GPP module
Gepubliceerd op:
L'université, the university of la universidad
Gepubliceerd op:
3D foodUP printen: Onderzoek naar de mogelijkheden tot verwaarding van food reststromen met behulp van de 3D food printer.
Start:
Eind:
Autonome Landbouw
Start:
Eind:
Autonomous Agricultural Navigation (AAN)
Start:
Eind:
Doelmatigheid en doeltreffendheid van de Nederlandse acne-zorg
Start:
Eind:
Goed Verpakt: Integrale verduurzaming van product-verpakkingscombinaties in de voedingsindustrie
Start:
Eind:
Op zoek naar duurzame eiwitbronnen voor de opfok van vleeskuikens
Start:
Eind:
Plant(W)aardig
Start:
Eind:
RobotMoestuin
Start:
Eind:
Lectoraat watertechnologie
NHL Stenden Hogeschool